Bli medlem final

Medlemsfordeler

Vi ønsker å være en ressurs for bruktbilhandlere, og ønsker å bidra til at våre medlemmer får tilgang til nyttige verktøy og veiledninger som gir en bedre hverdag og forretningsdrift.

Som medlem av Bruktbilgruppen nyter du godt av de avtaler vi har forhandlet fram innenfor viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr – se en oversikt over våre samarbeidspartnere her: Samarbeidspartnere

Du får også tilgang til Bruktbilgruppens advokat, André Larsen hos Bjerkan Stav Advokatkontor, en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen. André har jobbet med Bruktbilgruppen siden vi startet i 2011, og har gjennom disse årene opparbeidet seg solid erfaring og inngående kunnskap om vår bransje. Les mer her: Advokaten

Bruktbilgruppen arrangerer jevnlig regionale medlemsmøter med innhold som er svært faglig relevant, der du som medlem får muligheten til å delta. En oversikt over kommende medlemsmøter finner du her: Medlemsmøter

Alle våre medlemmer får tilsendt medlemsbrev med nyheter, oppdateringer, endringer og spesialtilbud fra våre leverandører. I tillegg kan du logge deg inn på våre nettsider og få tilgang til nyttige verktøy og veiledninger som vi ønsker at skal bidra til en bedre hverdag for deg som bruktbilhandler.

Medlemskapet i Bruktbilgruppen er uforpliktende. Du benytter kun våre avtaler når du selv ønsker det. Likevel – Jo mer du bruker avtalene, jo større blir det samlede volumet i gruppen og dermed vår forhandlingskraft. Noe som igjen medlemmene nyter godt av. Du står selvsagt fritt til å velge andre leverandører når du ønsker det.

Har du spørsmål eller ønsker å bli medlem, ta kontakt med vår medlemsansvarlig:

Kjersti Korneliussen
kjersti(@)bruktbilgruppen.no
Mobil 481 34 978


Velkommen til Bruktbilgruppen!


  • Bruktbilgruppen jobber kontinuerlig med å være en ressurs vår våre medlemmer.
  • Våre medlemmer nyter godt av fordelaktige avtaler på viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr.
  • Vi arrangerer jevnlige medlemsmøter – en super arena for faglig påfyll, gode tips og kontakt med bransjekolleger og samarbeidspartnere.
  • Som medlem i Bruktbilgruppen har du, gjennom vår avtale med Bjerkan Stav Advokatkontor, tilgang til en av de mest erfarne og kunnskapsrike advokatene i Norge når det kommer til bruktbilsalg og juss.

Advokattjenester

Som medlem i Bruktbilgruppen får du tilgang til vår advokat André Marthinussen Larsen og hans team hos Bjerkan Stav Advokatfirma AS, som har spesialisert seg på bistand til bilbransjen.

Bruktbilgruppen har samarbeidet med André siden 2011 og han har på disse årene løst utallige saker for våre medlemmer. Han er nå en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen, og med denne unike kunnskapen og erfaringen står André og teamet hans derfor for høy kvalitet, samt raske og effektive løsninger for sine klienter.

Hos Bjerkan Stav vil du få advokattjenestene til en fast rabattert pris som kun gjelder for Bruktbilgruppens medlemmer.

Kontaktinformasjon til André og mer informasjon finner du her: ADVOKATEN