Bli medlem final

Medlemskap

Som medlem av Bruktbilgruppen nyter du godt av de avtaler vi har forhandlet fram innenfor viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr.

Du får også tilgang til Bruktbilgruppens advokat, André Larsen hos Bjerkan Stav Advokatkontor, en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen. André har jobbet med Bruktbilgruppen siden vi startet i 2011, og har gjennom disse årene opparbeidet seg solid erfaring og inngående kunnskap om vår bransje. Han har løst utallige saker for våre medlemmer med effektivitet og kvalitet. Les mer her: Advokaten

Medlemskapet i Bruktbilgruppen er uforpliktende. Du benytter kun våre avtaler når du selv ønsker det. Likevel – Jo mer du bruker avtalene, jo større blir det samlede volumet i gruppen og dermed vår forhandlingskraft. Noe som igjen medlemmene nyter godt av. Du står selvsagt fritt til å velge andre leverandører når du ønsker det.

Bruktbilgruppen arrangerer jevnlige medlemsmøter – en super arena for faglig påfyll, gode tips og kontakt med bransjekolleger og samarbeidspartnere.

Alle våre medlemmer får tilsendt medlemsbrev med nyheter, oppdateringer, endringer og spesialtilbud fra våre leverandører. I tillegg kan du logge deg inn på egne medlemssider der du får tilgang til nyttige verktøy og andre hjelpemidler.

Vår målsetning er å være markedets ledende og mest relevante bransjeorganisasjon for bruktbilforhandlere.

Har du spørsmål eller ønsker å bli medlem, ta kontakt med:

Kjersti Korneliussen
Medlemsansvarlig
Telefon: 481 34 978
Mail: [email protected]

Velkommen til Bruktbilgruppen!

Søk om medlemskap

Vår personvernærklæringJeg er kjent med, forstår og aksepterer Bruktbilgruppens retningslinjer for behandling av personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen

  • Våre medlemmer nyter godt av fordelaktige avtaler på viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr.
  • Som medlem får du tilgang til både medlemsbrev og egen medlemsside der du vil finne nyttige verktøy, og juridiske anbefalinger.
  • Vi arrangerer jevnlige medlemsmøter – en super arena for faglig påfyll, gode tips og kontakt med bransjekolleger og samarbeidspartnere.
  • Som medlem i Bruktbilgruppen får du en veldig fordelaktig avtale med en av de mest erfarne og kunnskapsrike advokatene i Norge når det kommer til bruktbilsalg og juss.

Advokattjenester

Som medlem i Bruktbilgruppen får du tilgang til vår advokat André Marthinussen Larsen og hans team hos Bjerkan Stav Advokatfirma AS, som har spesialisert seg på bistand til bilbransjen. 

Bruktbilgruppen har samarbeidet med André siden 2011 og han har på disse årene løst utallige saker for våre medlemmer. Han er nå en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen, og med denne unike kunnskapen og erfaringen står André og teamet hans derfor for høy kvalitet, samt raske og effektive løsninger for sine klienter.

Hos Bjerkan Stav vil du få advokattjenestene til en fast rabattert pris som kun gjelder for Bruktbilgruppens medlemmer.

Kontaktinformasjon til André og mer informasjon finner du her: ADVOKATEN