Bli medlem final

Medlemskap

Bruktbilgruppen er bransjeorganisasjonen for bruktbilforhandlere!

Vi ønsker å være en ressurs for våre medlemmer og vi ønsker å styrke bransjens rykte og være en god representant utad for seriøse bruktbilforhandlere. Vi ønsker å bidra til å holde medlemmene oppdatert på lover og regler i bransjen.

Vi tilbyr medlemskapet BRUKTBILGRUPPEN BRANSJE der du blant annet vil få

 • Medlemsbrev med relevante oppdateringer fra advokaten, bransjen og andre samarbeidspartnere
 • Gratis deltagelse på medlemsmøter
 • Tilgang til verktøy på hjemmesidene våre, som «Advokatens Hjørne», Tilstandsrapport, Sjekkliste, Kontrakter og andre verktøy som er under utvikling
 • Tilgang til våre advokater til rabatterte priser.
 • Tilgang til vårt prosjekt med Verkstedssamarbeid
 • Dere vil ha et kontaktpunkt hos oss i Bruktbilgruppen til spørsmål og hjelp
 • Dere vil ha en medvirkning på produktpakken – vi ønsker at våre medlemmer er proaktive når det kommer til hva Bruktbilgruppen tilbyr
 • Tilgang til tilleggsprodukter som kurs, workshops (som Masterclass) og sertifisering for bransjen.

Medlemskapet koster 299:-/mnd og faktureres årlig.

Som medlem av Bruktbilgruppen vil du også kunne benytte deg av avtalene vi har forhandlet fram innenfor viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr – se en oversikt over våre samarbeidspartnere her: Samarbeidspartnere

Medlemmer får også tilgang til Bruktbilgruppens advokat, André Larsen hos Bjerkan Stav Advokatkontor, en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen. André har jobbet med Bruktbilgruppen siden vi startet i 2011, og har gjennom disse årene opparbeidet seg solid erfaring og inngående kunnskap om vår bransje. Les mer her: Advokaten

Bruktbilgruppens medlemsmøter
Bruktbilgruppen arrangerer jevnlig regionale medlemsmøter med innhold som er svært faglig relevant. Vi får svært gode tilbakemeldinger fra forhandlerne som deltar på våre medlemsmøter.

Bruktbilgruppens medlemsbrev
Alle våre medlemmer får tilsendt medlemsbrev med nyheter, oppdateringer, endringer og spesialtilbud fra våre leverandører. På våre hjemmesider gir vi våre medlemmer tilgang til flere nyttige verktøy, veiledninger og tips og råd til drift som vi ønsker at skal bidra til en bedre hverdag for deg som bruktbilforhandler.

Vår målsetning er å være markedets ledende og mest relevante bransjeorganisasjon for bruktbilforhandlere.

Har du spørsmål eller ønsker å bli medlem, ta kontakt med:

Martin Eriksson
Daglig Leder
Telefon: 99 22 18 18
Mail: martin(@)bruktbilgruppen.no

Velkommen til Bruktbilgruppen!

Søk om medlemskap

Vår personvernærklæringJeg er kjent med, forstår og aksepterer Bruktbilgruppens retningslinjer for behandling av personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen

 • Våre medlemmer nyter godt av fordelaktige avtaler på viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr.
 • Som medlem får du tilgang til både medlemsbrev og egen medlemsside der du vil finne nyttige verktøy, og juridiske anbefalinger.
 • Vi arrangerer jevnlige medlemsmøter – en super arena for faglig påfyll, gode tips og kontakt med bransjekolleger og samarbeidspartnere.
 • Som medlem i Bruktbilgruppen får du en veldig fordelaktig avtale med en av de mest erfarne og kunnskapsrike advokatene i Norge når det kommer til bruktbilsalg og juss.

Advokattjenester

Som medlem i Bruktbilgruppen får du tilgang til vår advokat André Marthinussen Larsen og hans team hos Bjerkan Stav Advokatfirma AS, som har spesialisert seg på bistand til bilbransjen. 

Bruktbilgruppen har samarbeidet med André siden 2011 og han har på disse årene løst utallige saker for våre medlemmer. Han er nå en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen, og med denne unike kunnskapen og erfaringen står André og teamet hans derfor for høy kvalitet, samt raske og effektive løsninger for sine klienter.

Hos Bjerkan Stav vil du få advokattjenestene til en fast rabattert pris som kun gjelder for Bruktbilgruppens medlemmer.

Kontaktinformasjon til André og mer informasjon finner du her: ADVOKATEN