Personvern header bilde

Personvern / Cookies

Denne personvernerklæring gjelder for Bruktbilgruppen AS for nettsiden bruktbilgruppen.no.  

BEHANDLINGSANSVARLIG 

Hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene er: Bruktbilgruppen AS med organisasjonsnummer 996220346. Ansvarlig person hos oss er Martin Eriksson.  

VÅRT FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNNLAG  

Personopplysninger som i all hovedsak er navn, e-post og telefonnummer hentes inn for å kunne kommunisere med potensielle, eksisterende og tidligere kunder, i tillegg for å kunne gjennomføre bestilte tjenester og produkter, samt ha mulighet for å behandle en eventuell klage. Andre personopplysninger kan forekomme, men vårt behandlingsgrunnlag ligger inn under Art. 6 GDPR Lawfulness of processing 

A) Innhentet gyldig samtykke - les mer 

B) Nødvendig for å oppfylle en avtale - les mer 

C) Nødvendig for å oppfylle en rettslig plikt - les mer 

F) Berettiget samtykke (bruk av databehandler fra eksterne leverandører)  

Behandling av personopplysninger vil følge personopplysningslovens / personvernordningens (GDPR) bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.  

HVA BEHANDLES OG HVORDAN VI HENTER INN PERSONOPPLYSNINGER 

Noen personopplysninger henter vi inn frivillig, dvs bruker legger igjen personopplysninger slik at vi kan gjennomføre bestilling av produkter og tjenester. Noen personopplysninger er vi pliktig til å hente inn og oppbevare i henhold til gjeldende regelverk. (f.eks regnskapsbilag er lovpålagt i henhold til bokføringsloven). Vi henter inn personopplysninger i all hovedsak via kontaktskjemaet på nettsiden, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier. Annen form for kommunikasjon kan også forekomme.  

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler som er tilgjengeliggjort på de spesifikke produktsidene. Fra tid til annen gjennomfører vi også bruker- og kundeundersøkelser for å få en bedre forståelse for behovene til våre kunder. Vi vil bestrebe oss på å fortelle deg om hvordan vi bruker opplysningene. 

Bruktbilgruppen AS verken henter inn, registrer eller behandler sensitive personopplysninger. 

DELER VI PERSONOPPLYSNINGER MED ANDRE? 

Noe deling av personopplysninger er nødvendig (noen også pliktig) for å kunne drifte vår virksomhet. Dette vil typisk være IT leverandører (f.eks webhotel, e-post, programvare og skybaserte tjenester),  regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter. 

Bruktbilgruppen.no er hostet av PRO ISP (https://www.proisp.no). 

 

I tillegg benytter vi databehandlingstjenestene til:  

PRO ISP AS  (https://www.proisp.no/personvern) 

Google (policies.google.com) 

Vi er i god tro at alle disse databehandlingtjenestene følger GDPR lovgivningen. 

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER 

Vi tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Vi benytter kun anerkjente IT leverandører og programvare. 

 

INNSYN OG RETTING 

I henhold til personopplysningsloven § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Bruktbilgruppen AS, Ferjemannsvegen 10, 7042 Trondheim. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27. 

 

OPPBEVARING OG SLETTING 

I henhold til personopplysningsloven § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Bruktbilgruppen AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende Norsk/Europeisk lovgivning. 

Du kan når som helst kreve sletting av all personlig informasjon vi har om deg med unntak av opplysninger vi er nødvendig eller pliktig til å oppbevare i tråd med gjeldende regelverk, f.eks bokføringsloven. 

Om du ikke ønsker å motta e-poster fra oss lengre, klikk avbestillingslink som du som regel finner nederst i hver e-post du mottar fra oss. Ønsker du å bli slettet fra alle våre registre, send oss en e-post på [email protected] 

INFORMASJONSKAPSLER

Bruktbilgruppen.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin.

Vi benytter informasjonskapsler fra Google Analytics til å samle inn statistikk om trafikken på www. bruktbilgruppen.no.

Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. IP-adressene samles inn anonymisert og på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Ingen av informasjonskapslene fra Google Analytics gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer.
Du kan reservere deg mot bruk av informasjonskapsler fra Google Analytics her.: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout