Bli medlem final

Bli medlem

Som medlem av Bruktbilgruppen nyter du godt av de avtaler vi har forhandlet fram innenfor viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr.

Du får også tilgang til Bruktbilgruppens advokat, André Larsen hos Bjerkan Stav Advokatkontor, en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen. André har jobbet med Bruktbilgruppen siden vi startet i 2011, og har gjennom disse årene opparbeidet seg solid erfaring og inngående kunnskap om vår bransje. Les mer her: Advokaten

Medlemskapet i Bruktbilgruppen er uforpliktende. Du benytter kun våre avtaler når du selv ønsker det. Likevel – Jo mer du bruker avtalene, jo større blir det samlede volumet i gruppen og dermed vår forhandlingskraft. Noe som igjen medlemmene nyter godt av. Du står selvsagt fritt til å velge andre leverandører når du ønsker det.

Bruktbilgruppen arrangerer også jevnlig medlemsmøter med solid innhold, og planlegger en større kongress “Auto Summit” høsten 2021. Informasjon om dette kommer.

Alle våre medlemmer får tilsendt medlemsbrev med nyheter, oppdateringer, endringer og spesialtilbud fra våre leverandører. I tillegg kan du logge deg inn på våre nettsider og benytte deg av shop og digitale tjenester.

Har du spørsmål eller ønsker å bli medlem, ta kontakt med:

Martin Eriksson
Tel. 99 22 18 18
[email protected]

Velkommen til Bruktbilgruppen

Søk om medlemskap

Vi har dessverre hatt litt problemer med denne tjenesten og det er noen medlemssøknader som ikke har kommet frem til oss. Hvis du har søkt om medlemskap uten å høre fra oss innen en uke så er det dessverre sannsynlig at din søknad ikke er mottatt hos oss. Send da en mail til vår medlemsansvarlig Kjersti [email protected] så tar vi straks tak i saken:)

Vår personvernærklæringJeg er kjent med, forstår og aksepterer Bruktbilgruppens retningslinjer for behandling av personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen

  • Vi gjør våre avtaler med gode og seriøse leverandører innen utstyr, materiell og tjenester.
  • Våre medlemmer nyter godt av fordelaktige avtaler på viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr.
  • Størrelsen på Bruktbilgruppen gjør at vi gjennom våre avtaler kan tilby medlemmene bedre priser.
  • Som medlem i Bruktbilgruppen har du, gjennom vår avtale med Bjerkan Stav Advokatkontor, tilgang på en av de mest erfarne og kunnskapsrike advokatene i Norge når det kommer til bruktbilsalg og juss. Dette til helt andre priser enn standard listepriser.

Advokattjenester

Som medlem i Bruktbilgruppen får du tilgang til vår advokat, André Marthinussen Larsen, og hans team hos Bjerkan Stav Advokatfirma AS som har spesialisert seg på bistand til bilbransjen.
André er en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen, og han har samarbeidet med Bruktbilgruppen helt fra start. Med mange års erfaring har han opparbeidet seg inngående kunnskap om tvistesaker i bruktbilbransjen.

Bruktbilgruppens medlemmer har en fast rabattert pris pålydende kr. 1.500 pr. time eks. mva. mot kr. 2400,- eks. mva. ordinært.

Sammen med André og hans team jobber vi i Bruktbilgruppen kontinuerlig med saker og problemstillinger som gjelder hele bruktbilbransjen, noe du som medlem vil kunne dra god nytte av. Vi inviterer også våre medlemmer til samlinger der André og hans team har interessante foredrag.

Teamet hos Bjerkan Stav har løst et veldig stort antall saker for våre medlemmer og står for høy kvalitet, samt raske og effektive løsninger!